kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 02/06/2018

Deltagere der har booket pladser (ledsagere ses ikke på listen)
Antal deltagere inkl. ledsagere

Lokation
Hjelholts Uldspinderi

Kategori

Hjelholts Uldspinderi er en gammel familievirksomhed, som altid har været i Familien Hjelholts varetægt. Spinderiet blev grundlagt i 1878. Dengang var grundlaget spinding af uld for bønderne i nærområdet. Igennem tiden har forretningen ændret sig efter hvilke muligheder, der bød sig, for at man kunne overleve. Se evt. mere på www.hjelholt.dk.

Vi mødes lørdag den 2. juni kl. 11.00 på spinderiet, Svendborg Landevej 43, 5874 Hesselager. Vi får en rundvisning på spinderiet samt mulighed for et besøg i deres butik med strikkegarn og strikvarer.

Efter rundvisning mødes vi på havnen i Lundeborg til en bid frokost på Jensens Fisk & Vin på Havnevej 1D. Se evt. mere på www.fiskogvin.dk.

Turen er begrænset til 25 deltagere, så det er først til mølle. Prisen for hele arrangementet kan på grund af et tilskud fra foreningen holdes nede på 150 kr. per deltager. Tag gerne en ledsager med. Betal til John eller Søren ved ankomst

Tilmelding senest lørdag den 26. maj til John Hansen på e-mail john.hansen@fasttvnet.dk. (evt. tlf. 30709820) eller Søren Tvedegaard på e-mail tvedegaard@esenet.dk. (evt. tlf. 40314761).For dem, der ikke er selvtransporterende, skal vi gerne forsøge at formidle samkørsel, hvor det er muligt. Giv blot besked herom ved tilmeldingen.

Vel mødt på Fyn!

TEXTILFORENINGEN