Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 06/02/2019

Deltagere der har booket pladser (ledsagere ses ikke på listen)
Antal deltagere inkl. ledsagere

Lokation
Sports Group Denmark

SPORTS Group Denmark Inviterer Textilforeningens medlemmer til et firmabesøg:
Onsdag den 6. februar 2019 kl.19.00 – 21.30
Skærskovsgaardsvej 5,
8600 Silkeborg

SPORTS Group Denmark
Designer, producerer og distribuerer sports- og fritidstøj til mænd, og kvinder og børn. Fokus på kvalitet, design og tekniske detaljer, samt at tøjet kan købes til den helt rigtige pris.
Sports Group Denmark blev grundlagt i 2012 i Ikast, og har fået nyt domicil på over 3200 m2 i Silkeborg. I dag sælges tøjet via store sportskæder og individuelle butikker til ca. 1500 kunder i 10 lande, med Skandinavien som det primære marked. 40 medarbejdere arbejder ud fra et af de 7 kontorer i hhv. Danmark, Norge, Finland og Kina med at distribuere de mange brands.

Program:
Adm. Direktør Bjarne Jeppesen vil byde velkommen og fortælle, hvordan det er at være den tredje største producent i den danske sportsbranche, om strategi og hvordan det er at have mange brands under samme tag. Efter en pause vil der være rundvisning i huset, hvor vi blandt andet vil blive præsenteret for de forskellige brands, firmaet repræsenterer.
Arrangementet forventes afsluttet kl. 21.30

Tag gerne din ledsager med.
Tilmelding senest fredag den 1. feb.
Til: Bent Mikkelsen på mail: bm@nmtrikotage.dk   evt. på tlf.: 25 14 10 46

www.textilforeningen.dk