Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 23/02/2019

Deltagere der har booket pladser (ledsagere ses ikke på listen)
Antal deltagere inkl. ledsagere

Lokation
Amalienborg

Lørdag den 23. februar Kl. 11.00

SÆRUDSTILLING PÅ BELETAGEN I CHRISTIAN VIII’S PALÆ PÅ AMALIENBORG
Træd ind i den kongelige eventyrverden, når Amalienborgsmuseet udfolder Hendes Majestæt Dronningens sceniske univers. Til udstillingen har Dronningen været med til at udvælge en række af sine egne kostumer og scenografier til nogle af vores mest elskede eventyr, som Kongernes Samling præsenterer i Christian VIII’s Palæs store sale.
Inden vort mangeårige medlem af bestyrelsen og næstformand i Textilforeningen John Hansen døde i januar 2019 var han ankermand i planlægningen af dette arrangement på Amalienborg.
Vi mødes lørdag den 23. februar kl. 11.00 på Amalienborg ved indgangen til Christian VIII’s Palæ, København K.

Der er arrangeret en guidet rundvisning og efterfølgende vil der være tid til selv at gå rundt i palæets mange sale og fordybe sig i de udstillede genstande.
Efter besøget mødes vi Kl. 13.15 ved Cafe Fremtiden, Sankt Annæ Plads 22 (i gåafstand fra Amalienborg) til en bid frokost.

Foreningen giver et tilskud til arrangementet så prisen inkl. entré, guidet rundvisning (Kr. 85,- + 50.-) og frokost med én genstand kan holdes på 200 kr./pers.
Tag gerne en ledsager med.

Tilmelding senest onsdag den 20. februar til:
Bent Mikkelsen på bm@nmtrikotage.dk (evt. tlf. 25141046)
Betaling forgår ved arrangementet

Vel mødt på Amalienborg!